Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piken C.F. (1434633) - Pollos Encarna (1332590) » 443339325: T41/J10/VIII

Liga 443339325 Información oficial sobre el partido 443339325 en Hattrick

09.11.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 10 / VIII.547 (54348)

Los_Pistoletes Alineación oficial del equipo 'Los_Pistoletes' en el partido 1 - 1 Los Orejas Alineación oficial del equipo 'Los Orejas' en el partido
Edvīns Vislers (25') 1 - 0
1 - 1 Gilberto Jiménez (82')
Los_Pistoletes Alineación oficial del equipo 'Los_Pistoletes' en el partido 1 - 1 Los Orejas Alineación oficial del equipo 'Los Orejas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los_Pistoletes Alineación oficial del equipo 'Los_Pistoletes' en el partido 2 - 0 Los Orejas Alineación oficial del equipo 'Los Orejas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los_Pistoletes

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Los_Pistoletes prenia la batuta de l'encontre al minut 25, quan en Edvīns Vislers va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Ieremias Notis va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Los_Pistoletes la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Niclas Dorn, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Passaven 57 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Niclas Dorn va rematar alt.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Ieremias Notis va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 es va veure una gran oportunitat per a Los_Pistoletes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Niclas Dorn, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gleb Dudkov.

Los Orejas

Goles Goles

  • 164 Minuto 82 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 82 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Orejas. Gilberto Jiménez el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Orejas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Daniel Horta va sortir per sobre el travesser.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Raúl Capo va fer una jugada per la banda esquerra, però Onofre Panyella va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Cristian Crous s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrique López Gil es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Richie Sheffield va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Orejas estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.