Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unaxteam (124648) - Real Chillon (1457297) » 443339115: T41/J13/VIII

Liga 443339115 Información oficial sobre el partido 443339115 en Hattrick

30.11.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 13 / VIII.543 (54344)

Cadicity Alineación oficial del equipo 'Cadicity' en el partido 2 - 1 Real Chillon Alineación oficial del equipo 'Real Chillon' en el partido
Christoffer Pois (32') 1 - 0
1 - 1 André Liñaio (81')
Gianni Pavarotti (88') 2 - 1
Cadicity Alineación oficial del equipo 'Cadicity' en el partido 2 - 1 Real Chillon Alineación oficial del equipo 'Real Chillon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cadicity Alineación oficial del equipo 'Cadicity' en el partido 2 - 0 Real Chillon Alineación oficial del equipo 'Real Chillon' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cadicity

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 32 gràcies a la jugada de Christoffer Pois, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Gianni Pavarotti va donar a Cadicity un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Jörn Lubjuhn va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cadicity se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Zoran Lilić es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Gianni Pavarotti del Cadicity ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Benoît Bonnin de Cadicity amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Ramo Martínez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real Chillon

Goles Goles

  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 81 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Chillon. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que André Liñaio xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 13 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Carsten Wildi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Melchor Corvinos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 86, quan en Francisco Jesús Villa va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.