Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Venom F.C. (779355) - BarDeLosKnicks (1590895) » 443332839: T41/J11/VIII

Liga 443332839 Información oficial sobre el partido 443332839 en Hattrick

16.11.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 11 / VIII.431 (54232)

FC Astrales Alineación oficial del equipo 'FC Astrales' en el partido 1 - 2 TITO CHARLY Alineación oficial del equipo 'TITO CHARLY' en el partido
0 - 1 Alan Isaković (5')
Sıtkı Sumerhan (18') 1 - 1
1 - 2 Alan Isaković (64')
FC Astrales Alineación oficial del equipo 'FC Astrales' en el partido 1 - 2 TITO CHARLY Alineación oficial del equipo 'TITO CHARLY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Astrales Alineación oficial del equipo 'FC Astrales' en el partido 4 - 2 TITO CHARLY Alineación oficial del equipo 'TITO CHARLY' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,9 % 12,1 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Astrales

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Sıtkı Sumerhan va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 18.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Adrian Tsang va estar a punt d'empatar per a Astrales quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Bjørn Olsen va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pablo Homs va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 es va veure una gran oportunitat per a Astrales per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ot Raspall, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Aranha de Astrales va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Fernando Aranha de Astrales es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 66.

TITO CHARLY

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Alessio Zanda va anar directament als peus de Alan Isaković que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 64, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alan Isaković es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Alessio Zanda va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Radu-Ioan Cioflică va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alessio Zanda, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 59 (Lesión): CHARLY es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Yoann Monteiro no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Lorenzo Elvis Scappatura al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Alessio Zanda, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.