Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Picadilly_Circus (1593791) - Tercios Templarios FC (308313) » 443326685: T41/J13/VIII

Liga 443326685 Información oficial sobre el partido 443326685 en Hattrick

30.11.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 13 / VIII.321 (54122)

Freedom for Catalonia Alineación oficial del equipo 'Freedom for Catalonia' en el partido 0 - 0 DzaGoeVshoTs FC Alineación oficial del equipo 'DzaGoeVshoTs FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Freedom for Catalonia Alineación oficial del equipo 'Freedom for Catalonia' en el partido 2 - 0 DzaGoeVshoTs FC Alineación oficial del equipo 'DzaGoeVshoTs FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Freedom for Catalonia

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nolwin Duijsenberg va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Free Cat va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rolf Haus ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nolwin Duijsenberg es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Al minut 25 de partit, el jugador Olaf Sönnrichsen de Free Cat es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 32 (Lesión): Mbeng Sembiring va sortir coix del terreny de joc, substituït per Janusz Banach. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

DzaGoeVshoTs FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Thony Ponchel va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de DzV que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de DzV van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Joon-Shik Moon va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del DzV sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hieronim Wadowski, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 64 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Al minut 31 en Lukáš Matějček va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Mikołaj Wojtczuk de DzV va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): Eric Hollanders de DzV va abandonar el terreny de joc després de 16 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Joon-Shik Moon va entrar en el seu lloc.