Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

marias42 (433666) - Calvo Sotelo SA (490110) » 443323233: T41/J4/VIII

Liga 443323233 Información oficial sobre el partido 443323233 en Hattrick

28.09.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / VIII.260 (54061)

Estrella Roteña Alineación oficial del equipo 'Estrella Roteña' en el partido 1 - 3 fc cuacos Alineación oficial del equipo 'fc cuacos' en el partido
Gilbert Cerdà (37') 1 - 0
1 - 1 Óscar Martín (44')
1 - 2 Augusto Frederico Esteves (47')
1 - 3 Bengt Skousen (81')
Estrella Roteña Alineación oficial del equipo 'Estrella Roteña' en el partido 1 - 3 fc cuacos Alineación oficial del equipo 'fc cuacos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Estrella Roteña Alineación oficial del equipo 'Estrella Roteña' en el partido 0 - 6 fc cuacos Alineación oficial del equipo 'fc cuacos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Roteña

Goles Goles

  • 136 Minuto 37 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Gašpar Zbiňovec s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Gilbert Cerdà, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Sarabia de Estrella es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santiago Osma de Estrella la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): Artur Rigau va sortir coix del terreny de joc, substituït per Gilbert Cerdà. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

fc cuacos

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): cuacos van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 44, quan Óscar Martín va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 47, quan Augusto Frederico Esteves va posar els visitants cuacos per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bengt Skousen va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Norberto Martínez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Estrella. La jugada d'estratègia del cuacos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Eduardo Colmenero Martínez va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Norberto Martínez després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Guillermo Fort Aroca va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de cuacos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Norberto Martínez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 13 (Tarjeta roja directa): Al minut 13, Ioannis Mpraoudakis de cuacos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Gašpar Zbiňovec de cuacos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.