Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Masters de la Pilota (123000) - FoRZa Fm (489660) » 443322917: T41/J9/VIII

Liga 443322917 Información oficial sobre el partido 443322917 en Hattrick

02.11.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / VIII.254 (54055)

Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido 0 - 3 FoRZa Fm Alineación oficial del equipo 'FoRZa Fm' en el partido
0 - 1 David Hoffmann (31')
0 - 2 David Hoffmann (78')
0 - 3 Efstratios Chasapis (85')
Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido 0 - 3 FoRZa Fm Alineación oficial del equipo 'FoRZa Fm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido 0 - 1 FoRZa Fm Alineación oficial del equipo 'FoRZa Fm' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Masters de la Pilota

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Julián Colomer va entorpir al marcador d'en Urbico González Alfaro per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 240 Minuto 20 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Masters sortien al contraatac. La falta llançada per Rainer Theinert va sortir força alta sense massa perill.
  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): El Masters va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Rainer Theinert la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Masters va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Damien Lesaffre, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toprak Sümer de Masters es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

FoRZa Fm

Goles Goles

  • 170 Minuto 31 (Gol de falta): Forza va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de David Hoffmann.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): David Hoffmann de Forza va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 85 de partit va donar a Forza l'avantatge per 0 - 3. Efstratios Chasapis en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Forza que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José Fernando Gayán, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En José Fernando Gayán ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en José Fernando Gayán al minut 62, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Georgy Kondratiev de Forza va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 87 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, José Fernando Gayán de Forza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.