Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fleming all star (31058) - ESTA WAPENS F.C. (1586502) » 443320816: T41/J2/VIII

Liga 443320816 Información oficial sobre el partido 443320816 en Hattrick

14.09.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 2 / VIII.217 (54018)

fleming all star Alineación oficial del equipo 'fleming all star' en el partido 2 - 4 Guam Alineación oficial del equipo 'Guam' en el partido
Fawzy Hamdi Al-Shidy (9') 1 - 0
1 - 1 Valentin Schwab (39')
Nando Zurmuehle (42') 2 - 1
2 - 2 Valentin Schwab (66')
2 - 3 James Baxendale (68')
2 - 4 Julien Guitton (86')
fleming all star Alineación oficial del equipo 'fleming all star' en el partido 2 - 4 Guam Alineación oficial del equipo 'Guam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
fleming all star Alineación oficial del equipo 'fleming all star' en el partido 0 - 4 Guam Alineación oficial del equipo 'Guam' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fleming all star

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Fawzy Hamdi Al-Shidy, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. fleming es posava per davant!
  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de fleming amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Nando Zurmuehle, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, James Baxendale va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de fleming va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sergio Caravia, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dadduh Quortobi de fleming es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Guam

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 39 minuts Valentin Schwab va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 162 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Valentin Schwab per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en James Baxendale que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Guam.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Julien Guitton de Guam va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Jindřich Gottlieb va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jindřich Gottlieb va ridiculitzar a en Dadduh Quortobi amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Valentin Schwab va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83 de partit, el jugador Michael Kausche de Guam es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 37 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Valentin Schwab no li va importar gens ni mica.