Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cerezo Galaxy (773816) - ABG Sevilla (1369697) » 443317605: T41/J11/VIII

Liga 443317605 Información oficial sobre el partido 443317605 en Hattrick

16.11.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 11 / VIII.159 (53960)

Gelsa FC Alineación oficial del equipo 'Gelsa FC' en el partido 1 - 5 ABG Sevilla Alineación oficial del equipo 'ABG Sevilla' en el partido
0 - 1 Ismael Almela (6')
0 - 2 José González Uzqueta (17')
José Quesada (28') 1 - 2
1 - 3 Ismael Almela (75')
1 - 4 Onofre Mayrata (82')
1 - 5 Simeon Arsenis (83')
Gelsa FC Alineación oficial del equipo 'Gelsa FC' en el partido 1 - 5 ABG Sevilla Alineación oficial del equipo 'ABG Sevilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Gelsa FC Alineación oficial del equipo 'Gelsa FC' en el partido 0 - 5 ABG Sevilla Alineación oficial del equipo 'ABG Sevilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gelsa FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 28 (Gol por la izquierda): José Quesada de Gelsa va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Gelsa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Edu Benito en un 1 contra 1 amb el porter Javier Molero, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 205 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Onofrio Maronese va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Salomón Vilaselán, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 200 Minuto 80 (Ocasión de falta): Edu Benito va xutar una falta al minut 80 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 209 Minuto 84 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Manolo Sáinz? Un error clamorós seu va donar a Onofrio Maronese una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Mark Abel no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joaquín Blanca de Gelsa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): Gelsa va fer una substitució al minut 26. Hugo Yanguas va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Mark Abel.

ABG Sevilla

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ismael Almela es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): José González Uzqueta de Sevilla va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 17. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, Sevilla va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ismael Almela, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Onofre Mayrata va augmentar l'avantatge de Sevilla a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 108 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Alejandro Marina encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Simeon Arsenis només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ismael Almela, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ismael Almela va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Onofre Mayrata.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Hugo Rio de Sevilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.