Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caritense F.C. (1599545) - Almassera F.c (1460405) » 443313979: T41/J14/VIII

Liga 443313979 Información oficial sobre el partido 443313979 en Hattrick

07.12.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 14 / VIII.94 (53895)

Lepra's Team Alineación oficial del equipo 'Lepra's Team' en el partido 0 - 2 Almassera F.c Alineación oficial del equipo 'Almassera F.c' en el partido
0 - 1 Stig Vorgaard (36')
0 - 2 Chase Reimers (56')
Lepra's Team Alineación oficial del equipo 'Lepra's Team' en el partido 0 - 2 Almassera F.c Alineación oficial del equipo 'Almassera F.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lepra's Team Alineación oficial del equipo 'Lepra's Team' en el partido 0 - 2 Almassera F.c Alineación oficial del equipo 'Almassera F.c' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lepra's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lepras va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ramón Matas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): En Lucas Gorbea de Lepras va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ramón Matas va prendre el seu rol al minut 20.
  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40, Alejandro Millau de Lepras es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Després de 82 minuts, Lepras va veure com el seu jugador Víctor Cervantes havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Ruperto Barrio entraria per ocupar el seu lloc.

Almassera F.c

Goles Goles

  • 136 Minuto 36 (Gol evento especial inexperiencia rival): Alejandro Millau va deixar patent la seva inexperiència al minut 36, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Stig Vorgaard va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 1 per a Almassera.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Chase Reimers de Almassera l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 56 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ricardo Gil de Vivero haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Almassera al minut 11.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Chase Reimers, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Almassera va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Javier Leonardo Anaya. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Risto Ots després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Víctor Cervantes va poder desviar-lo a córner.