Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Son Cifre (120238) - SDC FC (1456017) » 443313283: T41/J8/VIII

Liga 443313283 Información oficial sobre el partido 443313283 en Hattrick

26.10.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 8 / VIII.82 (53883)

El Pueblo Blanco Alineación oficial del equipo 'El Pueblo Blanco' en el partido 1 - 0 Neuteen Alineación oficial del equipo 'Neuteen' en el partido
Mounir Younsi (70') 1 - 0
El Pueblo Blanco Alineación oficial del equipo 'El Pueblo Blanco' en el partido 1 - 0 Neuteen Alineación oficial del equipo 'Neuteen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Pueblo Blanco Alineación oficial del equipo 'El Pueblo Blanco' en el partido 1 - 1 Neuteen Alineación oficial del equipo 'Neuteen' en el partido
Tiene un resultado normal 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,3 % 33,6 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Pueblo Blanco

Goles Goles

  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Mounir Younsi va donar a Pueblo un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pueblo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Viktor Rasyuk va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Samu Sammalkorpi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pueblo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Pierpaolo Buccioli va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Neuteen

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Jason Lee Brasche va estar a punt de posar per davant a Neuteen amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Blagoje Petrašinović va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Olaf Haedicke ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Neuteen va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Blagoje Petrašinović va desviar el xut final de Corrado Corveddu després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Krzysztof Marcysiak de Neuteen es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Artur Szczot.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Artur Szczot es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 513 Minuto 48 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krzysztof Marcysiak va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Neuteen va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.