Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marchi (125705) - C y D León (312895) » 443308780: T41/J3/VIII

Liga 443308780 Información oficial sobre el partido 443308780 en Hattrick

21.09.2013 15:10:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / VIII.2 (53803)

Marchi Alineación oficial del equipo 'Marchi' en el partido 2 - 3 A de Alhaurin Alineación oficial del equipo 'A de Alhaurin' en el partido
0 - 1 Roberto Di Giacomo (13')
Aleksendras Šapkovskis (43') 1 - 1
Tino Sánchez (48') 2 - 1
2 - 2 Dušan Leposavić (61')
2 - 3 Filipe Bares (81')
Marchi Alineación oficial del equipo 'Marchi' en el partido 2 - 3 A de Alhaurin Alineación oficial del equipo 'A de Alhaurin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marchi Alineación oficial del equipo 'Marchi' en el partido 2 - 0 A de Alhaurin Alineación oficial del equipo 'A de Alhaurin' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marchi

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Aleksendras Šapkovskis va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 43.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 48, el Marchi va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Tino Sánchez, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Alvar Rubio Hernández va estar a punt de marcar al minut 23 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Aleksendras Šapkovskis hauria d'haver estat gol al minut 40 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Maestre va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Onofre Goiano, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Onofre Goiano.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Passats 76 minuts de joc, en Oliverio Tejada Jávea de Marchi va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

A de Alhaurin

Goles Goles

  • 174 Minuto 13 (Gol de penalti): Alhaurin va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Roberto Di Giacomo va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dušan Leposavić, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Filipe Bares va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Tino Sánchez haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Alhaurin al minut 6.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Alhaurin van sortir al contraatac amb encert al minut 41, però Luka Damjanović no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Bernd Knöpfel de Alhaurin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Alhaurin va fer una substitució al minut 39. Juan Manuel Jayo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Dušan Leposavić.