Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Falconetti FC (1338533) - Bestia Parda FC (1414324) » 443306800: T41/J12/VII

Liga 443306800 Información oficial sobre el partido 443306800 en Hattrick

23.11.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 12 / VII.990 (39026)

Atlético Bembibre Alineación oficial del equipo 'Atlético Bembibre' en el partido 0 - 5 Bestia Parda FC Alineación oficial del equipo 'Bestia Parda FC' en el partido
0 - 1 Dénes Somlai (15')
0 - 2 Dénes Somlai (25')
0 - 3 Sven-Carsten Jauk (27')
0 - 4 Jens Skeldal (74')
0 - 5 Jens Skeldal (79')
Atlético Bembibre Alineación oficial del equipo 'Atlético Bembibre' en el partido 0 - 5 Bestia Parda FC Alineación oficial del equipo 'Bestia Parda FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Bembibre Alineación oficial del equipo 'Atlético Bembibre' en el partido 1 - 0 Bestia Parda FC Alineación oficial del equipo 'Bestia Parda FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Bembibre

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antoni Piechociński va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a Atlético per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rafael Valcázar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Antoni Piechociński quasi marca en una jugada assajada de córner que Jorge Irles havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Antoni Piechociński va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 78 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Antoni Piechociński no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zbigniew Data de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Zbigniew Data de Atlético per doble groga al minut 75.

Bestia Parda FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Bestia van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Dénes Somlai.
  • 105 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 25, Leonardo Japonês va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Dénes Somlai que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, Bestia va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Sven-Carsten Jauk, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 74, Bestia va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jens Skeldal.
  • 186 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Bestia va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Jens Skeldal rematés de volea a la xarxa. El 0 - 5 pujava al marcador al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bestia va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sven-Carsten Jauk va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Bestia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jens Skeldal va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jens Skeldal de Bestia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): Elisey Zadorov va sortir coix del terreny de joc, substituït per Lancelot Leys. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.