Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asmaticos F.C. (1434439) - O Real FC (995849) » 443306095: T41/J4/VII

Liga 443306095 Información oficial sobre el partido 443306095 en Hattrick

28.09.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / VII.978 (39014)

Atlético de Krebs Alineación oficial del equipo 'Atlético de Krebs' en el partido 0 - 1 Los angeles de barcelona Alineación oficial del equipo 'Los angeles de barcelona' en el partido
0 - 1 Yerai Sanchiz (39')
Atlético de Krebs Alineación oficial del equipo 'Atlético de Krebs' en el partido 0 - 1 Los angeles de barcelona Alineación oficial del equipo 'Los angeles de barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético de Krebs Alineación oficial del equipo 'Atlético de Krebs' en el partido 1 - 2 Los angeles de barcelona Alineación oficial del equipo 'Los angeles de barcelona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,9 % 7,7 % 70,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Krebs

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Atlético va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ruggiero Leuteritz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Diego Castelberg.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Atlético Jaime Mulero quasi marca al minut 30 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sergi Gabaldà l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Atlético va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Sébastien Gombert la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Dietmar Northof de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Dietmar Northof va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 23 (Lesión grave): Michael Liesenfeld, de Atlético, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Gordon Stietens el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Nikola Velichkov no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Los angeles de barcelona

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): barcelona agafava avantatge al minut 39 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Yerai Sanchiz amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Zlatko Boťcha va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gunter Flennier va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Augusto Tilaguy després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gunter Flennier va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Adrián González Socueva quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gunter Flennier, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Tomasz Łupiński va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 85, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Després de 82 minuts jugats, Yerai Sanchiz es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir George Preduşcă.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): barcelona va fer una substitució al minut 86. George Norris va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Emilian Aftyka.