Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ikasbide (795840) - GD.Montargilense (1437809) » 443304796: T41/J14/VII

Liga 443304796 Información oficial sobre el partido 443304796 en Hattrick

07.12.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 14 / VII.954 (38990)

OwnersOfThePleasure Alineación oficial del equipo 'OwnersOfThePleasure' en el partido 6 - 2 Truc del Mandruc Alineación oficial del equipo 'Truc del Mandruc' en el partido
0 - 1 Miguel Guirarte (30')
Ask Ploug (38') 1 - 1
Gerrit Wallaschek (39') 2 - 1
2 - 2 Daniel Ramírez (62')
Ask Ploug (64') 3 - 2
Carlos Clavijo (78') 4 - 2
Oriol Sàbat (83') 5 - 2
Gerrit Wallaschek (85') 6 - 2
OwnersOfThePleasure Alineación oficial del equipo 'OwnersOfThePleasure' en el partido 6 - 2 Truc del Mandruc Alineación oficial del equipo 'Truc del Mandruc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
OwnersOfThePleasure Alineación oficial del equipo 'OwnersOfThePleasure' en el partido 6 - 1 Truc del Mandruc Alineación oficial del equipo 'Truc del Mandruc' en el partido
Tiene un resultado normal 6.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OwnersOfThePleasure

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors del OwnersOfThePleasure amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 38, deixant Ask Ploug en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): OwnersOfThePleasure va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 39 Gerrit Wallaschek va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mandruc. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ask Ploug la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del OwnersOfThePleasure es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 64.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): OwnersOfThePleasure va augmentar la diferència quan Carlos Clavijo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 83 minuts, el tirador de faltes del OwnersOfThePleasure va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Oriol Sàbat, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 2 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): OwnersOfThePleasure va aconseguir el 6 - 2 quan Gerrit Wallaschek va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Harald Kaltenhof, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oriol Sàbat de OwnersOfThePleasure es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Christophe Mathieu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Oriol Sàbat se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerrit Wallaschek de OwnersOfThePleasure va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Harald Kaltenhof va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Truc del Mandruc

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Mandruc va ser finalitzada des de l'esquerra per Miguel Guirarte al minut 30. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Daniel Ramírez per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Mandruc va estar a punt d'arribar en un córner. En Alfredo Caseda va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfredo Caseda de Mandruc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Guirarte de Mandruc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 21 (Evento clima: sol, OK técnico): En Julio de los Ríos va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.