Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PEANA FC (1336762) - Evilution United (794208) » 443303188: T41/J5/VII

Liga 443303188 Información oficial sobre el partido 443303188 en Hattrick

05.10.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 5 / VII.926 (38962)

Atletico Albacete Alineación oficial del equipo 'Atletico Albacete' en el partido 2 - 1 Evilution United Alineación oficial del equipo 'Evilution United' en el partido
0 - 1 Luis Canillas (6')
Álvaro Benaiges (9') 1 - 1
Álvaro Benaiges (72') 2 - 1
Atletico Albacete Alineación oficial del equipo 'Atletico Albacete' en el partido 2 - 1 Evilution United Alineación oficial del equipo 'Evilution United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Albacete Alineación oficial del equipo 'Atletico Albacete' en el partido 0 - 2 Evilution United Alineación oficial del equipo 'Evilution United' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Albacete

Goles Goles

  • 114 Minuto 9 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 9. Álvaro Benaiges, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 120 Minuto 72 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Álvaro Benaiges al minut 72, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Atletico i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): En Diego Valenzuela Guerra va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Corvin Sauthier.

Evilution United

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 6, quan Luis Canillas va posar els visitants Evilution per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alfredo Calderón es va quedar sol davant del porter, al minut 7. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Heikki Horto va estar a punt de posar per davant a Evilution amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ignacio Giménez va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lucián Moxo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Evilution que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Elías Martínez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Evilution creava perill des de la dreta al minut 78, però en Ignacio Giménez, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Domagoj Pivac desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Elías Martínez de Evilution amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Alfredo Calderón va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Evilution es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.