Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asociación Los Empanaos FC (1436217) - SPARTA DE SANTS (797529) » 443300747: T41/J10/VII

Liga 443300747 Información oficial sobre el partido 443300747 en Hattrick

09.11.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 10 / VII.882 (38918)

EUROLEPE Alineación oficial del equipo 'EUROLEPE' en el partido 1 - 0 SPARTA DE SANTS Alineación oficial del equipo 'SPARTA DE SANTS' en el partido
David González Zorrilla (36') 1 - 0
EUROLEPE Alineación oficial del equipo 'EUROLEPE' en el partido 1 - 0 SPARTA DE SANTS Alineación oficial del equipo 'SPARTA DE SANTS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
EUROLEPE Alineación oficial del equipo 'EUROLEPE' en el partido 4 - 2 SPARTA DE SANTS Alineación oficial del equipo 'SPARTA DE SANTS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,7 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EUROLEPE

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): EUROLEPE, atacant per l'esquerra al minut 36, va aprofitar el magnífic llançament de David González Zorrilla per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): EUROLEPE va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop David González Zorrilla ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David González Zorrilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Ramiro da Graña va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de EUROLEPE va anar a parar a la dreta de l'atac on en Elías Palmieri, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): Gerónimo Luis Guerra va sorprendre Ramiro da Graña amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Tinerfe Sáenz Marín de EUROLEPE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SPARTA DE SANTS

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Nuri Özkurt va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jūragis Andžiulis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Niklas Reichow va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de SPARTA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Eduardo Maura va fer una jugada per la banda esquerra, però Jūragis Andžiulis va aturar el seu xut.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 21 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Narciso Pablo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alfonso Ferrater.
  • 093 Minuto 87 (Lesión (no subst.)): Quan Niklas Reichow va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 87, SPARTA sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.