Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albacete Industrial (776787) - dinamo sa murtera (1372471) » 443300191: T41/J11/VII

Liga 443300191 Información oficial sobre el partido 443300191 en Hattrick

16.11.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 11 / VII.872 (38908)

ESFINTER DE MILAN F.C. Alineación oficial del equipo 'ESFINTER DE MILAN F.C.' en el partido 1 - 0 dinamo sa murtera Alineación oficial del equipo 'dinamo sa murtera' en el partido
Tobias Urano (40') 1 - 0
ESFINTER DE MILAN F.C. Alineación oficial del equipo 'ESFINTER DE MILAN F.C.' en el partido 1 - 0 dinamo sa murtera Alineación oficial del equipo 'dinamo sa murtera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ESFINTER DE MILAN F.C. Alineación oficial del equipo 'ESFINTER DE MILAN F.C.' en el partido 4 - 0 dinamo sa murtera Alineación oficial del equipo 'dinamo sa murtera' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESFINTER DE MILAN F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): ESFINTER prenia la batuta de l'encontre al minut 40, quan en Tobias Urano va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): ESFINTER va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Vincent Bonnet en un 1 contra 1 amb el porter Argain Iburuzketa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tjarco Marcelis de ESFINTER la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 64 (Lesión): ESFINTER es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Tjarco Marcelis no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Julio Daniel Oromy al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Lyubomir Ashminov, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

dinamo sa murtera

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de murtera la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del murtera sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Albuin Dunst, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 48 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de murtera va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Massimo Leotta va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jost Laenzlinger de murtera va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Albuin Dunst de murtera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jost Laenzlinger se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerfried Bodenski.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Massimo Leotta estava fent un bon partit.