Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mandanga City (125220) - C.F. Angularia (125406) » 443297527: T41/J3/VII

Liga 443297527 Información oficial sobre el partido 443297527 en Hattrick

21.09.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / VII.825 (38861)

Club Esportiu de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu de Barcelona' en el partido 5 - 0 Komando Garrigues de Katalunya Alineación oficial del equipo 'Komando Garrigues de Katalunya' en el partido
Mariano Berrendero Díaz (5') 1 - 0
Jaroslav Pobořil (10') 2 - 0
Jaroslav Pobořil (49') 3 - 0
Maik Klajman (77') 4 - 0
Moisés Lahoud (79') 5 - 0
Club Esportiu de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu de Barcelona' en el partido 5 - 0 Komando Garrigues de Katalunya Alineación oficial del equipo 'Komando Garrigues de Katalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Esportiu de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Club Esportiu de Barcelona' en el partido 3 - 0 Komando Garrigues de Katalunya Alineación oficial del equipo 'Komando Garrigues de Katalunya' en el partido
Tiene suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Esportiu de Barcelona

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Al minut 5 l'àrbitre va premiar Barcelona amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Mariano Berrendero Díaz va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10, Barcelona va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jaroslav Pobořil, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jaroslav Pobořil, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Barcelona va augmentar la diferència quan Maik Klajman no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Barcelona pel centre va donar un gran resultat: el gol de Moisés Lahoud va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Tomas Vorbecksriehe va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Passaven 16 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marcos Valcárcel va rematar alt.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, Jaroslav Pobořil gairebé va marcar per a Barcelona des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Jaroslav Pobořil va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Komando Garrigues de Katalunya

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Garrigues va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 70 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 76, quan un error defensiu va deixar Alejandro Reyes York completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josue Jordan de Garrigues va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 17 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Paul Rösele, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.