Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marcón Atl. (1337162) - FANATIC F.C. (992262) » 443287230: T41/J5/VII

Liga 443287230 Información oficial sobre el partido 443287230 en Hattrick

05.10.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 5 / VII.641 (38677)

Frenagol Complex Alineación oficial del equipo 'Frenagol Complex' en el partido 1 - 3 FANATIC F.C. Alineación oficial del equipo 'FANATIC F.C.' en el partido
0 - 1 David Villapol (11')
0 - 2 Remy Kleinsma (21')
0 - 3 Martin Cottet (77')
Enrico Barzotto (80') 1 - 3
Frenagol Complex Alineación oficial del equipo 'Frenagol Complex' en el partido 1 - 3 FANATIC F.C. Alineación oficial del equipo 'FANATIC F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Frenagol Complex Alineación oficial del equipo 'Frenagol Complex' en el partido 0 - 2 FANATIC F.C. Alineación oficial del equipo 'FANATIC F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frenagol Complex

Goles Goles

  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): En Enrico Barzotto va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Wilbert Versluis de Frenagol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FANATIC F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Amb 11 minuts jugats, David Villapol de FANATIC va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Remy Kleinsma va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Martin Cottet de FANATIC va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Henryk Bartoszek va estar a punt de posar per davant a FANATIC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ibardin Arandoñoetxebarri va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pepito Silva després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ibardin Arandoñoetxebarri va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Aitxuri Trabudua, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Aitxuri Trabudua va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Henryk Bartoszek va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ibardin Arandoñoetxebarri va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Villapol de FANATIC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 20 (Tirita (médico)): Semblava que Daniel Cabellos s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): FANATIC va fer una substitució al minut 32. Jörgen Malming va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Donnie Oneal.