Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Garrapateros FC (777040) - los murphies (1585866) » 443287135: T41/J9/VII

Liga 443287135 Información oficial sobre el partido 443287135 en Hattrick

02.11.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / VII.639 (38675)

los davose winner Alineación oficial del equipo ' los davose winner' en el partido 0 - 2 VISTAHERMOSA_ Alineación oficial del equipo 'VISTAHERMOSA_' en el partido
0 - 1 Mikita Labatsevich (29')
0 - 2 Antoni Rabasa (41')
los davose winner Alineación oficial del equipo ' los davose winner' en el partido 0 - 2 VISTAHERMOSA_ Alineación oficial del equipo 'VISTAHERMOSA_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los davose winner Alineación oficial del equipo ' los davose winner' en el partido 1 - 1 VISTAHERMOSA_ Alineación oficial del equipo 'VISTAHERMOSA_' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,2 % 1,6 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los davose winner

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Christos Skrivanos de davose va intentar batre la porteria rival al minut 39 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Eugeniusz Skiepko de davose va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 219 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Theodorus 'Killer' Barnhoorn va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Reinhard Hungler, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 202 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Eugeniusz Skiepko va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 56 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de davose, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Theodorus 'Killer' Barnhoorn va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Fernando Barato i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a davose, però el xut de Theodorus 'Killer' Barnhoorn va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Erik Antonsson no va entrar per centímetres.

VISTAHERMOSA_

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Jorge Remedios va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de VISTAHERMOSA_, Mikita Labatsevich, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 135 Minuto 41 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Antoni Rabasa de VISTAHERMOSA_ va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del VISTAHERMOSA_ sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Reyes Caldiran, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 73 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Remedios es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Mario Sedano, en lloc de córrer, relliscava.