Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Suma (440426) - Mecanizados (795223) » 443286752: T41/J11/VII

Liga 443286752 Información oficial sobre el partido 443286752 en Hattrick

16.11.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 11 / VII.632 (38668)

Bayern de Almendralejo Alineación oficial del equipo 'Bayern de Almendralejo' en el partido 3 - 1 Mecanizados Alineación oficial del equipo 'Mecanizados' en el partido
Niels Ebbe Sand Pedersen (12') 1 - 0
Julien Lombard (24') 2 - 0
2 - 1 Sergi Talarn (72')
Óscar Ybarra Bores (86') 3 - 1
Bayern de Almendralejo Alineación oficial del equipo 'Bayern de Almendralejo' en el partido 3 - 1 Mecanizados Alineación oficial del equipo 'Mecanizados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Bayern de Almendralejo Alineación oficial del equipo 'Bayern de Almendralejo' en el partido 6 - 1 Mecanizados Alineación oficial del equipo 'Mecanizados' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayern de Almendralejo

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Niels Ebbe Sand Pedersen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de BAYALM.
  • 108 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 24, en Niels Ebbe Sand Pedersen la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Julien Lombard que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Óscar Ybarra Bores de BAYALM va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El BAYALM ho intentava per la dreta per mitjà de Germán Quintana, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jöns Lander per poc que no incrementa el marcador al minut 22. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Diego Drundín va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rubén González va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mattia Crocetti no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Germán Quintana estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 3, Rubén González de BAYALM va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julien Lombard de BAYALM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mecanizados

Goles Goles

  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): Mecanizads van mostrar una bona compenetració quan al minut 72 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Sergi Talarn va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Kurt Jansons de Mecanizads va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mattia Crocetti no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Sergio Pineda va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.