Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aranda Moncayo (308335) - patabrava (1415691) » 443281931: T41/J10/VII

Liga 443281931 Información oficial sobre el partido 443281931 en Hattrick

09.11.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 10 / VII.546 (38582)

holdem lexas fc Alineación oficial del equipo 'holdem lexas fc' en el partido 1 - 2 patabrava Alineación oficial del equipo 'patabrava' en el partido
0 - 1 Kiriam Surrey (35')
0 - 2 Kiriam Surrey (36')
Marco Gil García (51') 1 - 2
holdem lexas fc Alineación oficial del equipo 'holdem lexas fc' en el partido 1 - 2 patabrava Alineación oficial del equipo 'patabrava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
holdem lexas fc Alineación oficial del equipo 'holdem lexas fc' en el partido 1 - 2 patabrava Alineación oficial del equipo 'patabrava' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,4 % 53,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

holdem lexas fc

Goles Goles

  • 102 Minuto 51 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de holdem van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Marco Gil García en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manuel Andicoberry va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Jesús Joven va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Amb 15 minuts disputats, Willy Quémère gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Jesús Joven va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): El holdem va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 20, però en Ovidi Segura va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Marco Gil García va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 71, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Ezekiel Lamarain de holdem va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 76, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Santiago Manuel de León de holdem va intentar batre la porteria rival al minut 79 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del patabrava. La jugada d'estratègia del holdem per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Manuel Andicoberry va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Gil García de holdem es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.

patabrava

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Pepe Fernández Anleo arribés a peus de Kiriam Surrey, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a patabrava el 0 - 1.
  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Kiriam Surrey va demostrar la seva experiència quan al minut 36 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 2. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Giorgio Buffon va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de patabrava, l'equip va recuperar la pilota al minut 77 i va contraatacar. En Ciro Santaclara va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.