Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Barbarroja (491432) - Alt Empordà F.C. (439918) » 443276528: T41/J4/VII

Liga 443276528 Información oficial sobre el partido 443276528 en Hattrick

28.09.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / VII.450 (38486)

F.C. Barbarroja Alineación oficial del equipo 'F.C. Barbarroja' en el partido 4 - 1 Inter Strade Alineación oficial del equipo 'Inter Strade' en el partido
Silvino Gago (33') 1 - 0
Miguel Cuerla (39') 2 - 0
Juan Carlos Cosculluela (41') 3 - 0
3 - 1 Juan Donado (78')
Miguel Cuerla (83') 4 - 1
F.C. Barbarroja Alineación oficial del equipo 'F.C. Barbarroja' en el partido 4 - 1 Inter Strade Alineación oficial del equipo 'Inter Strade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
F.C. Barbarroja Alineación oficial del equipo 'F.C. Barbarroja' en el partido 9 - 0 Inter Strade Alineación oficial del equipo 'Inter Strade' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Barbarroja

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Silvino Gago de Barbarroja aconseguir un gol al minut 33 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Miguel Cuerla, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Barbarroja.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Barbarroja pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Carlos Cosculluela va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Barbarroja va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Miguel Cuerla progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Barbarroja va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hanot Ibarguren en un 1 contra 1 amb el porter Walter Giorgio Ferrini, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Barbarroja ho intentava per la dreta per mitjà de Ain Kruus, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): En Juan Carlos Ramón es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Ain Kruus, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Héctor Ribera de Barbarroja la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hanot Ibarguren.

Inter Strade

Goles Goles

  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juan Donado de Strade va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Strade va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Juan Donado no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Philippe Romeuf de Strade amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Salvador Capellas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ganeko Buruntzagarai va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en José María Barrero probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.