Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GobbleGobble (1455434) - Mangarranes rojos (1420654) » 443276122: T41/J14/VII

Liga 443276122 Información oficial sobre el partido 443276122 en Hattrick

07.12.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 14 / VII.442 (38478)

OS PAPACONAS C.F. Alineación oficial del equipo 'OS PAPACONAS C.F.' en el partido 4 - 0 Mangarranes rojos Alineación oficial del equipo 'Mangarranes rojos' en el partido
王 (Wang) 文英 (Wenying) (7') 1 - 0
Chuaquín Ibarra (16') 2 - 0
Chuaquín Ibarra (39') 3 - 0
Chuaquín Ibarra (84') 4 - 0
OS PAPACONAS C.F. Alineación oficial del equipo 'OS PAPACONAS C.F.' en el partido 4 - 0 Mangarranes rojos Alineación oficial del equipo 'Mangarranes rojos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OS PAPACONAS C.F. Alineación oficial del equipo 'OS PAPACONAS C.F.' en el partido 2 - 0 Mangarranes rojos Alineación oficial del equipo 'Mangarranes rojos' en el partido
Tiene suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OS PAPACONAS C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): PAPCON va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 7 王 (Wang) 文英 (Wenying) va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): En Chuaquín Ibarra va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Chuaquín Ibarra es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 139 Minuto 84 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Chuaquín Ibarra va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 4 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Aaku Vanhakartano.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 12 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Mauro Patiño va ser clau en la jugada d'atac de PAPCON al minut 12, quan ell mateix va fer una passada brutal a Yakir Shtengel, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 219 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Hernán Jorge Parco va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Mauro Patiño, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Mauro Patiño gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Víctor Vales va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Julio Vázquez de PAPCON va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Mangarranes rojos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Mangarranes van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 72, però Ninni Brancato va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mangarranes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Hakan Schwezmann va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ninni Brancato.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Passats 77 minuts de joc, en Remo Bobst de Mangarranes va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.