Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pilotos del espacio (311765) - Searus F.S. (775242) » 443275076: T41/J4/VII

Liga 443275076 Información oficial sobre el partido 443275076 en Hattrick

28.09.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / VII.424 (38460)

Pilotos del espacio Alineación oficial del equipo 'Pilotos del espacio' en el partido 0 - 0 F.C. Rinconeda Polanco Alineación oficial del equipo 'F.C. Rinconeda Polanco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pilotos del espacio Alineación oficial del equipo 'Pilotos del espacio' en el partido 2 - 0 F.C. Rinconeda Polanco Alineación oficial del equipo 'F.C. Rinconeda Polanco' en el partido
Tiene mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pilotos del espacio

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Pilotos Bo Kejlberg quasi marca al minut 7 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Quentin Monnereau l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Pilotos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Răzvan-Constantin Butucaru ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Pilotos va estar a punt de posar-se per davant al minut 62 però Enrique Veintimilla va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 71 (Ocasión de falta): Al minut 71, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Veintimilla de Pilotos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. Rinconeda Polanco

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Rinconeda va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Javier Puerta, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en Javier Puerta va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): João Mouzinho va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Rinconeda que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.