Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Balboa (314866) - Peletrecus (492889) » 443272004: T41/J6/VII

Liga 443272004 Información oficial sobre el partido 443272004 en Hattrick

12.10.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / VII.369 (38405)

asturix Alineación oficial del equipo 'asturix' en el partido 1 - 2 hinchada verdiblanca Alineación oficial del equipo 'hinchada verdiblanca' en el partido
0 - 1 Marco Antonio Alburquerque (29')
0 - 2 Marco Antonio Alburquerque (84')
Ottokar Slezak (87') 1 - 2
asturix Alineación oficial del equipo 'asturix' en el partido 1 - 2 hinchada verdiblanca Alineación oficial del equipo 'hinchada verdiblanca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
asturix Alineación oficial del equipo 'asturix' en el partido 1 - 0 hinchada verdiblanca Alineación oficial del equipo 'hinchada verdiblanca' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

asturix

Goles Goles

  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Ottokar Slezak trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mica Dias! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El asturix va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Finn Lade la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, Ottokar Slezak va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Mica Dias de asturix va intentar batre la porteria rival al minut 64 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Finn Lade hauria d'haver estat gol al minut 70 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

hinchada verdiblanca

Goles Goles

  • 170 Minuto 29 (Gol de falta): Al minut 29 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Marco Antonio Alburquerque va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 140 Minuto 84 (Gol de contra de falta): El contraatac de verdiblanca va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Marco Antonio Alburquerque va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de verdiblanca, l'equip va recuperar la pilota al minut 16 i va contraatacar. En Nataniel Pérez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de verdiblanca va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marco Antonio Alburquerque, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Nataniel Pérez, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 304 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Gábor Ménesi va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.
  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Aleksy Brodzik maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.