Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

juventud sanluqueña F.C. (1369549) - Old Academy C.F. (310289) » 443268031: T41/J7/VII

Liga 443268031 Información oficial sobre el partido 443268031 en Hattrick

19.10.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / VII.298 (38334)

juventud sanluqueña F.C. Alineación oficial del equipo 'juventud sanluqueña F.C.' en el partido 2 - 1 Club de Baloncesto Alineación oficial del equipo 'Club de Baloncesto' en el partido
Julien Laffitte (28') 1 - 0
1 - 1 José Napoleón (36')
Tomasz Figacz (88') 2 - 1
juventud sanluqueña F.C. Alineación oficial del equipo 'juventud sanluqueña F.C.' en el partido 2 - 1 Club de Baloncesto Alineación oficial del equipo 'Club de Baloncesto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
juventud sanluqueña F.C. Alineación oficial del equipo 'juventud sanluqueña F.C.' en el partido 5 - 1 Club de Baloncesto Alineación oficial del equipo 'Club de Baloncesto' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

juventud sanluqueña F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Julien Laffitte, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del sanluqueña se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 28.
  • 122 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els seguidors del sanluqueña contenien la respiració mentre en Tomasz Figacz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): sanluqueña va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tomasz Figacz en un 1 contra 1 amb el porter Pablo Glimes, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Maks Ceferin quasi marca en una jugada assajada de córner que Tomasz Figacz havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 206 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Artur Ignaszak que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Afşin Karaaslan! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Baloncesto. La jugada d'estratègia del sanluqueña per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Adrián Menéndez va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Èric Estadell de sanluqueña va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 47 (Lesión leve): En Fernando Deslluc ocupà el lloc d'en Hans Mathiasson al 47 minuts, dos minuts després que el jugador de sanluqueña quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Club de Baloncesto

Goles Goles

  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 36 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a José Napoleón marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Baloncesto, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Xavi Puigibert va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Després de 39 minuts jugats, Christer Palmbom es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Xavi Puigibert.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Josep Corominas no era cap impediment.
  • 301 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Eloy Martínez Blanco que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.