Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KCS (775653) - fcaragall (797816) » 443265345: T41/J8/VII

Liga 443265345 Información oficial sobre el partido 443265345 en Hattrick

26.10.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 8 / VII.250 (38286)

LagarJillones B.K. Alineación oficial del equipo 'LagarJillones B.K.' en el partido 6 - 2 Slainte Returns Alineación oficial del equipo 'Slainte Returns' en el partido
Joonas Lillberg (7') 1 - 0
Abdul-Rahman Al-Tahwidi (33') 2 - 0
2 - 1 Mateusz Wender (41')
2 - 2 Juan Millán (43')
Paco Rivas (43') 3 - 2
Daniel Alberto Valenzuela (72') 4 - 2
Óscar Islaba (84') 5 - 2
Joonas Lillberg (86') 6 - 2
LagarJillones B.K. Alineación oficial del equipo 'LagarJillones B.K.' en el partido 6 - 2 Slainte Returns Alineación oficial del equipo 'Slainte Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
LagarJillones B.K. Alineación oficial del equipo 'LagarJillones B.K.' en el partido 10 - 1 Slainte Returns Alineación oficial del equipo 'Slainte Returns' en el partido
Es un cenizo 9.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LagarJillones B.K.

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del LagarJillones contenien la respiració mentre en Joonas Lillberg s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): LagarJillones va aconseguir el 2 - 0 quan Abdul-Rahman Al-Tahwidi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Paco Rivas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de LagarJillones.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LagarJillones van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Daniel Alberto Valenzuela va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 2 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de LagarJillones a 5 - 2. Óscar Islaba va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Elio Barrera arribés a peus de Joonas Lillberg, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a LagarJillones el 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del LagarJillones van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Óscar Islaba, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Žanis Sals gairebé va marcar per a LagarJillones des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): Al minut 87, Žanis Sals gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Helmi Grünenfelder de LagarJillones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Helmi Grünenfelder de LagarJillones per doble groga al minut 83.

Slainte Returns

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 els aficionats de Slainte van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Mateusz Wender va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Als 43 minuts de partit, Juan Millán de Slainte va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Miguel Ribeira Brava va entorpir al marcador d'en Eigintas Dišmonas per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Práxedes Berenguer.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): Bertrand Coulibaly de Slainte va abandonar el terreny de joc després de 21 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Miguel Ribeira Brava va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Juan Millán ocupà el lloc d'en Eigintas Dišmonas al 37 minuts, dos minuts després que el jugador de Slainte quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.