Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LaMigranya (1417304) - Rionegrito B (1372201) » 443264246: T41/J13/VII

Liga 443264246 Información oficial sobre el partido 443264246 en Hattrick

30.11.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 13 / VII.230 (38266)

Coke Red's Alineación oficial del equipo 'Coke Red's' en el partido 2 - 0 R C D Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'R C D Espanyol de Barcelona' en el partido
Karel Boldewijn (65') 1 - 0
Orestes Omar Conde (78') 2 - 0
Coke Red's Alineación oficial del equipo 'Coke Red's' en el partido 2 - 0 R C D Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'R C D Espanyol de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Coke Red's Alineación oficial del equipo 'Coke Red's' en el partido 2 - 1 R C D Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'R C D Espanyol de Barcelona' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,5 % 17,9 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coke Red's

Goles Goles

  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Coke va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Orestes Omar Conde des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Valiente Henche va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Félix Samperio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Ian Koevoet del Coke ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Branko Lebar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Coke se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 84 quan Dimitrios Pagonakis de Coke gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Marcial Manzanedo de Coke va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

R C D Espanyol de Barcelona

Goles Goles

  • 109 Minuto 65 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Oscar Gómez es va complicar la vida al minut 65 intentant esquivar Karel Boldewijn en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Coke, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 68 (Ocasión de penalti): En Rufus Consbruch va llençar un penal al minut 68. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marco Magnetti de Espanyol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.