Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real sergio club (120702) - Kerbeteam (125855) » 443263973: T41/J14/VII

Liga 443263973 Información oficial sobre el partido 443263973 en Hattrick

07.12.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 14 / VII.225 (38261)

Figueruelas F.C. Alineación oficial del equipo 'Figueruelas F.C.' en el partido 3 - 1 Deep Purple C.F. Alineación oficial del equipo 'Deep Purple C.F.' en el partido
Bogdan Kolodin (10') 1 - 0
Santi Triana (32') 2 - 0
2 - 1 Guillermo Gorozica (59')
Carlos Sosa (78') 3 - 1
Figueruelas F.C. Alineación oficial del equipo 'Figueruelas F.C.' en el partido 3 - 1 Deep Purple C.F. Alineación oficial del equipo 'Deep Purple C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Figueruelas F.C. Alineación oficial del equipo 'Figueruelas F.C.' en el partido 5 - 1 Deep Purple C.F. Alineación oficial del equipo 'Deep Purple C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Figueruelas F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Figueruelas va ser Bogdan Kolodin.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Figueruelas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Santi Triana des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Figueruelas va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Carlos Sosa, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Txarles Arranz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Jakub Rzepecki quasi marca en una jugada assajada de córner que Magne Arntzen havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Harri Majasaari al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Txarles Arranz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Răzvan-Stelian Munteanu de Figueruelas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 16 (Tirita (médico)): Oriol Lagarriga va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Răzvan-Stelian Munteanu va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Deep Purple C.F.

Goles Goles

  • 152 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Purple va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Guillermo Gorozica va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Borymyr Sitnikov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 250 Minuto 79 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Purple van pujar a rematar. Però en Cesare Wohlmuth la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Cobo de Purple amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Alejandro Cobo no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.