Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Nakama (48348) - Belgrave City FC (994037) » 443262497: T41/J10/VII

Liga 443262497 Información oficial sobre el partido 443262497 en Hattrick

09.11.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 10 / VII.199 (38235)

Catarrochins C.F. Alineación oficial del equipo 'Catarrochins C.F.' en el partido 2 - 3 C.d. Bianco Alineación oficial del equipo 'C.d. Bianco' en el partido
Saygın Olca (4') 1 - 0
Orestas Markūnas (38') 2 - 0
2 - 1 Ernst-Jürgen Kokeisl (40')
2 - 2 Lamberto Martinato (77')
2 - 3 Ernst-Jürgen Kokeisl (80')
Catarrochins C.F. Alineación oficial del equipo 'Catarrochins C.F.' en el partido 2 - 3 C.d. Bianco Alineación oficial del equipo 'C.d. Bianco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Catarrochins C.F. Alineación oficial del equipo 'Catarrochins C.F.' en el partido 2 - 1 C.d. Bianco Alineación oficial del equipo 'C.d. Bianco' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catarrochins C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 4 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 4, en Luiz Ricardo Piolho del Catarrochins va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Saygın Olca que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Catarrochins va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Orestas Markūnas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Orestas Markūnas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 5, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Luiz Ricardo Piolho gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ramón Valladares va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El Catarrochins ho intentava per la dreta per mitjà de Aad op der Heijde, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hanno Stammbäumen de Catarrochins la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Mitar Krivokapić, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Robert Smutný va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

C.d. Bianco

Goles Goles

  • 154 Minuto 40 (Gol de penalti): Bianco va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Ernst-Jürgen Kokeisl.
  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Lamberto Martinato va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 77.
  • 174 Minuto 80 (Gol de penalti): Bianco va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Ernst-Jürgen Kokeisl va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Cezary Penk, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Cezary Penk va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Steve Bernard de Bianco amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 51 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Steve Bernard de Bianco per doble groga al minut 51.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Peter von Hameln de Bianco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 83 de partit, quan un jugador de Bianco, en Fabrice Casanova, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.