Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RPMs (311298) - Emporda Atletic (1372105) » 443261828: T41/J10/VII

Liga 443261828 Información oficial sobre el partido 443261828 en Hattrick

09.11.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 10 / VII.187 (38223)

N.H.II F.C. Alineación oficial del equipo 'N.H.II F.C.' en el partido 0 - 4 Emporda Atletic Alineación oficial del equipo 'Emporda Atletic' en el partido
0 - 1 Volen Varadinov (21')
0 - 2 Luigi Franco Spadaro (36')
0 - 3 Xavier Altuna (44')
0 - 4 Xavier Altuna (51')
N.H.II F.C. Alineación oficial del equipo 'N.H.II F.C.' en el partido 0 - 4 Emporda Atletic Alineación oficial del equipo 'Emporda Atletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
N.H.II F.C. Alineación oficial del equipo 'N.H.II F.C.' en el partido 1 - 0 Emporda Atletic Alineación oficial del equipo 'Emporda Atletic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

N.H.II F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Volen Varadinov no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Íñigo Moreno estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miguel Telles va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan Millán Castro des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Ireneusz Ściłba va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Emporda Atletic

Goles Goles

  • 186 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Atletic va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Volen Varadinov, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.
  • 108 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible (general)): Xavier Altuna de Atletic va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Luigi Franco Spadaro que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Atletic va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Xavier Altuna aconseguint el 0 - 3.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Xavier Altuna va aprofitar un error defensiu al minut 51, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Atletic.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Atletic, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Volen Varadinov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Atletic Carlos Ortiz el Mozo quasi marca al minut 55 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Volen Varadinov l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dario 'Mortadelo' Damjan va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Xavier Altuna, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Ortiz el Mozo de Atletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dario 'Mortadelo' Damjan de Atletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.