Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mas Gener (309955) - RAYO PIZARREÑO CF (1590888) » 443261344: T41/J1/VII

Liga 443261344 Información oficial sobre el partido 443261344 en Hattrick

07.09.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 1 / VII.179 (38215)

fc las malvinas Alineación oficial del equipo 'fc las malvinas' en el partido 1 - 1 SILVAITO CF Alineación oficial del equipo 'SILVAITO CF' en el partido
0 - 1 Grzegorz Terka (16')
Pietro Claudio Gargano (40') 1 - 1
fc las malvinas Alineación oficial del equipo 'fc las malvinas' en el partido 1 - 1 SILVAITO CF Alineación oficial del equipo 'SILVAITO CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fc las malvinas Alineación oficial del equipo 'fc las malvinas' en el partido 2 - 2 SILVAITO CF Alineación oficial del equipo 'SILVAITO CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,8 % 45,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc las malvinas

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Pietro Claudio Gargano va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Aurel Stanciu quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Toni Tuijula va estar a punt d'avançar els locals al minut 62 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip malvinas Aurel Stanciu quasi marca al minut 78 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sten Runesson l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 es va veure una gran oportunitat per a malvinas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mirco Ryba, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mirco Ryba de malvinas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 19 (Tirita (médico)): Joern Ratzka va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de malvinas estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 092 Minuto 24 (Lesión grave): Witold Szablowski, de malvinas, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Marco Marzo el va substituir.

SILVAITO CF

Goles Goles

  • 170 Minuto 16 (Gol de falta): Grzegorz Terka va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 16. 0 - 1 per a SILVAITO.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Vittorio Rubeo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 28, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de SILVAITO a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Vittorio Rubeo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, un refús desafortunat de Szymek Horbal, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Andrei Alexandroaie no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Andrei Alexandroaie va marcar al minut 82 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ufuk Cumhur Çil de SILVAITO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ufuk Cumhur Çil se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.