Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Furcia F.C. (438054) - AMIGOS DE LA AMBAR (773938) » 443260220: T41/J14/VII

Liga 443260220 Información oficial sobre el partido 443260220 en Hattrick

07.12.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 14 / VII.158 (38194)

El espiritu de J.Salinas Alineación oficial del equipo 'El espiritu de J.Salinas' en el partido 1 - 1 AMIGOS DE LA AMBAR Alineación oficial del equipo 'AMIGOS DE LA AMBAR ' en el partido
0 - 1 David Puente (4')
Paulino Nuno Sá (73') 1 - 1
El espiritu de J.Salinas Alineación oficial del equipo 'El espiritu de J.Salinas' en el partido 1 - 1 AMIGOS DE LA AMBAR Alineación oficial del equipo 'AMIGOS DE LA AMBAR ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El espiritu de J.Salinas Alineación oficial del equipo 'El espiritu de J.Salinas' en el partido 0 - 2 AMIGOS DE LA AMBAR Alineación oficial del equipo 'AMIGOS DE LA AMBAR ' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El espiritu de J.Salinas

Goles Goles

  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Paulino Nuno Sá va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a J.Salinas.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Stefan Ingeldahl va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 29, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de J.Salinas, l'equip va recuperar la pilota al minut 48 i va contraatacar. En Eliseo Gabella va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de J.Salinas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gaspar Laurnaga, però el porter rival va fer una gran aturada.

AMIGOS DE LA AMBAR

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Passats 4 minuts de partit, Amigos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan David Puente es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Javier Español va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Carles Cornellà després de 36 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Peter Spileers va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Josep Maria Zúñiga Guzmán va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 53, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 62 (Ocasión de falta): Elazar Goetegui va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Javier Español va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Peter Spileers, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.