Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Greenghost (1587421) - dany46 (1460680) » 443258955: T41/J6/VII

Liga 443258955 Información oficial sobre el partido 443258955 en Hattrick

12.10.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / VII.136 (38172)

Ilegales C.F. Alineación oficial del equipo 'Ilegales C.F.' en el partido 1 - 6 kponcete Alineación oficial del equipo 'kponcete' en el partido
0 - 1 Lazar Khinchagov (3')
Antonio Cortejo (4') 1 - 1
1 - 2 Israel Benito (19')
1 - 3 Alberto Concabella (49')
1 - 4 Alberto Concabella (54')
1 - 5 Lino Refoxos (72')
1 - 6 Alberto Concabella (80')
Ilegales C.F. Alineación oficial del equipo 'Ilegales C.F.' en el partido 1 - 6 kponcete Alineación oficial del equipo 'kponcete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ilegales C.F. Alineación oficial del equipo 'Ilegales C.F.' en el partido 2 - 1 kponcete Alineación oficial del equipo 'kponcete' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,7 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ilegales C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Ilegales equilibrava la balança al minut 4. En Antonio Cortejo, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ilegales va ser a punt de marcar al minut 14, quan el seu jugador Jos Škofič va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Antonio Cortejo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ilegales.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alexander Cheban va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 210 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Jos Škofič tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Alexander Cheban no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 曾 (Zeng) 廷耀 (Tingyao) es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En Sebastian Manzonetto ocupà el lloc d'en Richard Borbón al 27 minuts, dos minuts després que el jugador de Ilegales quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

kponcete

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Lazar Khinchagov quedar desmarcat i marcar per a kponcete al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de kponcete va ser finalitzada des de l'esquerra per Israel Benito al minut 19. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alberto Concabella va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alberto Concabella de kponcete va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 4 al marcador.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Lino Refoxos va augmentar l'avantatge de kponcete a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Alberto Concabella de kponcete va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Israel Benito va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Lino Refoxos. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.
  • 303 Minuto 76 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Enric Serracarbassa se sentia fresc com una rosa.