Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San podesta 2014 (310446) - Guanche F.C. (771993) » 443257947: T41/J6/VII

Liga 443257947 Información oficial sobre el partido 443257947 en Hattrick

12.10.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / VII.118 (38154)

C. F. Manchego Alineación oficial del equipo 'C. F. Manchego' en el partido 2 - 2 Marc Team Alineación oficial del equipo 'Marc Team' en el partido
0 - 1 Ştefan Filote (23')
Iivari Rönkkö (81') 1 - 1
Peter Lahmer (84') 2 - 1
2 - 2 Felipe Martínez Berro (85')
C. F. Manchego Alineación oficial del equipo 'C. F. Manchego' en el partido 2 - 2 Marc Team Alineación oficial del equipo 'Marc Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C. F. Manchego Alineación oficial del equipo 'C. F. Manchego' en el partido 0 - 2 Marc Team Alineación oficial del equipo 'Marc Team' en el partido
Tiene suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. F. Manchego

Goles Goles

  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors del Manchego amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 81, deixant Iivari Rönkkö en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Passats 84 minuts, Peter Lahmer, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Manchego es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Manchego, l'equip va recuperar la pilota al minut 3 i va contraatacar. En Nikos Telemidis va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Iivari Rönkkö de Manchego va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Artur Holewa de Manchego va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gianluigi Rebagliati va entrar en el seu lloc.

Marc Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ştefan Filote, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gicu Mihalcea arribés a peus de Felipe Martínez Berro, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Marc el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ştefan Filote que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Ştefan Filote quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Ekrem Faysal, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ştefan Filote no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Gicu Mihalcea de Marc va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 24 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Ştefan Filote, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 68 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Marc va quedar sense poder incrementar el seu marcador.