Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furious Team CF (1589422) - BUBUBON III (1421049) » 443257237: T41/J10/VII

Liga 443257237 Información oficial sobre el partido 443257237 en Hattrick

09.11.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 10 / VII.105 (38141)

SuperStars Alineación oficial del equipo 'SuperStars' en el partido 1 - 1 Armando's Team Alineación oficial del equipo 'Armando's Team' en el partido
Mihai Suciu (11') 1 - 0
1 - 1 Bramble Summers (58')
SuperStars Alineación oficial del equipo 'SuperStars' en el partido 1 - 1 Armando's Team Alineación oficial del equipo 'Armando's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SuperStars Alineación oficial del equipo 'SuperStars' en el partido 2 - 2 Armando's Team Alineación oficial del equipo 'Armando's Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SuperStars

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Mihai Suciu, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del SuperStars se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 11.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Rafaël Emmens una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Fredje Navis va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): SuperStars per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 74, quan Risto Kaarela va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gaizka Settier de SuperStars va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Ab Bijleveld de SuperStars va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Mihai Suciu, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, OK potente): Renzo Cantoni no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Armando's Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 58 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 58 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Bramble Summers marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Armandos va estar a punt d'empatar al 24 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Rubén Gacitúa que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 219 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Bramble Summers va poder marcar per a Armandos en un servei de cantonada picat per en Rubén Gacitúa quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jan Finsterwald que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Iván Cantoni va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ernesto Cortesero, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Rubén Gacitúa de Armandos va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Segimon Calbetó va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 51 (Tirita (médico)): Semblava que Iván Cantoni s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.