Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrella Roja Ràcing Vall del Ges (777677) - CD Tablero (125340) » 443252404: T41/J6/VII

Liga 443252404 Información oficial sobre el partido 443252404 en Hattrick

12.10.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / VII.19 (38055)

Estrella Roja Ràcing Vall del Ges Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja Ràcing Vall del Ges' en el partido 1 - 3 El tio del mazo Alineación oficial del equipo 'El tio del mazo' en el partido
0 - 1 Luis Muguertegui (7')
0 - 2 Vítor Graça (15')
0 - 3 Vítor Graça (28')
Kostadin Vúlkov (51') 1 - 3
Estrella Roja Ràcing Vall del Ges Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja Ràcing Vall del Ges' en el partido 1 - 3 El tio del mazo Alineación oficial del equipo 'El tio del mazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estrella Roja Ràcing Vall del Ges Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja Ràcing Vall del Ges' en el partido 1 - 2 El tio del mazo Alineación oficial del equipo 'El tio del mazo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,2 % 49,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Roja Ràcing Vall del Ges

Goles Goles

  • 103 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els seguidors del ERRVdG van tornar a saltar d'alegria al minut 51. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Kostadin Vúlkov que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Emanuel Slabáš no oblidarà el que li va passar durant el minut 26. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kuba Herman de ERRVdG va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kuba Herman va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que ERRVdG va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Benjamin Bergell de ERRVdG amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

El tio del mazo

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, mazo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Luis Muguertegui es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 15 de partit va donar a mazo l'avantatge per 0 - 2. Vítor Graça en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 28, mazo va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Vítor Graça.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Vincenzo Del Dotto va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Leoncio Carbajo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Leoncio Carbajo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Leoncio Carbajo de mazo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.