Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Infermer Menut (777247) - Real Betis Balompié (493379) » 443252171: T41/J2/VII

Liga 443252171 Información oficial sobre el partido 443252171 en Hattrick

14.09.2013 15:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 2 / VII.15 (38051)

SD Guitiriz Alineación oficial del equipo 'SD Guitiriz' en el partido 1 - 1 Móstoles City Alineación oficial del equipo 'Móstoles City' en el partido
0 - 1 Yiorgakis Michailidis (7')
Francisco Martel Osborne (66') 1 - 1
SD Guitiriz Alineación oficial del equipo 'SD Guitiriz' en el partido 1 - 1 Móstoles City Alineación oficial del equipo 'Móstoles City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SD Guitiriz Alineación oficial del equipo 'SD Guitiriz' en el partido 3 - 0 Móstoles City Alineación oficial del equipo 'Móstoles City' en el partido
Tiene mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD Guitiriz

Goles Goles

  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els jugadors del Guitiriz amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 66, deixant Francisco Martel Osborne en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 76 per blocar una centrada d'en Christian Martin va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Guitiriz.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ryan Honore va estar a punt d'acabar en gol al minut 77, però el porter visitant Zdeněk Šnajdar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Luka Payne va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Emanuel Bastiaanse de Guitiriz es va guanyar la targeta groga merescudament.

Móstoles City

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Dave Gaudissabois la va rematar Yiorgakis Michailidis amb una magnífica volea que va fer pujar per a City el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Ferran Centelles va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Philippe Fargeas s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.