Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sodes Insectos CF (315511) - MANRESA IS SPANISH FC (440553) » 443249033: T41/J4/VI

Liga 443249033 Información oficial sobre el partido 443249033 en Hattrick

28.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / VI.983 (15301)

Dynamo de Kedaos Alineación oficial del equipo 'Dynamo de Kedaos' en el partido 1 - 0 Yekipé F.C. Alineación oficial del equipo 'Yekipé F.C.' en el partido
Santiago Clavero (6') 1 - 0
Dynamo de Kedaos Alineación oficial del equipo 'Dynamo de Kedaos' en el partido 1 - 0 Yekipé F.C. Alineación oficial del equipo 'Yekipé F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dynamo de Kedaos Alineación oficial del equipo 'Dynamo de Kedaos' en el partido 2 - 0 Yekipé F.C. Alineación oficial del equipo 'Yekipé F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynamo de Kedaos

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Dynamo s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Santiago Clavero per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Raúl Comor es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bùi Công Hưng al minut 25 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raúl Comor va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Dynamo va ser a punt de marcar al minut 74, quan el seu jugador Víctor Caballero va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Yekipé F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Yekipé va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francesco Crispolti, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Marcel Ulsamer de Yekipé va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.