Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Netikerty (118866) - F.C. Real Marquet (1461854) » 443248537: T41/J6/VI

Liga 443248537 Información oficial sobre el partido 443248537 en Hattrick

12.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / VI.974 (15292)

Netikerty Alineación oficial del equipo 'Netikerty' en el partido 1 - 1 F.C. Real Marquet Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Marquet' en el partido
Bence Kóródi (70') 1 - 0
1 - 1 Erasmo Espantoso (82')
Netikerty Alineación oficial del equipo 'Netikerty' en el partido 1 - 1 F.C. Real Marquet Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Marquet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Netikerty Alineación oficial del equipo 'Netikerty' en el partido 1 - 2 F.C. Real Marquet Alineación oficial del equipo 'F.C. Real Marquet' en el partido
Tiene un resultado normal 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,1 % 0,8 % 88,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Netikerty

Goles Goles

  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Netikerty s'avançava al marcador al minut 70, després d'un rebot que va caçar en Bence Kóródi per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a Netikerty per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Pastor Leiva, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Netikerty va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mohd Ariffadillah bin Abd Rahman en un 1 contra 1 amb el porter Vitaly Zayats, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Taras Nesin quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Netikerty va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ferenc Balogh, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maicol Obando de Netikerty amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): Juan Pastor Leiva estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

F.C. Real Marquet

Goles Goles

  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Erasmo Espantoso, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Jemal Zaccari era fer passades de llarga distància. Al minut 11 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Alessandro Camorani però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Manuel Antonio Goiburu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 43, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Çağtay Sanduç va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Marquet va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Çağtay Sanduç va desviar el xut final de Manuel Antonio Goiburu després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Semblava que Mick Slotø s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Rafał Czyżewski, jugador de Marquet, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 41. Toader Matei, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.