Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juventud M4drid (778842) - Dynamo Navaridas FC (775728) » 443248202: T41/J7/VI

Liga 443248202 Información oficial sobre el partido 443248202 en Hattrick

19.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 7 / VI.968 (15286)

U.D. Granada Alineación oficial del equipo 'U.D. Granada' en el partido 2 - 0 Barbacoas clandestinas Alineación oficial del equipo 'Barbacoas clandestinas' en el partido
Aurélien Pelletier (70') 1 - 0
Aurélien Pelletier (84') 2 - 0
U.D. Granada Alineación oficial del equipo 'U.D. Granada' en el partido 2 - 0 Barbacoas clandestinas Alineación oficial del equipo 'Barbacoas clandestinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
U.D. Granada Alineación oficial del equipo 'U.D. Granada' en el partido 4 - 1 Barbacoas clandestinas Alineación oficial del equipo 'Barbacoas clandestinas' en el partido
Tiene mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Granada

Goles Goles

  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 70 gràcies a la jugada de Aurélien Pelletier, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Aurélien Pelletier va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Venanci Maristany haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Granada al minut 19.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Eliran Assif va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Granada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Barbacoas clandestinas

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Manuel Rodríguez Girón, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pedro Pérez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Granada. La jugada d'estratègia del Clandestinas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Teodoro Díez de Aux va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Després de 89 minuts jugats, Venanci Maristany es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jorge Violante.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): José Luis Paynel, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.