Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barceniego (800497) - boktorense (1432391) » 443244640: T41/J12/VI

Liga 443244640 Información oficial sobre el partido 443244640 en Hattrick

23.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 12 / VI.904 (15222)

F.C. danupp Alineación oficial del equipo 'F.C. danupp' en el partido 1 - 3 Cerebros Club Alineación oficial del equipo 'Cerebros Club' en el partido
0 - 1 Marcos Fagoaga (5')
0 - 2 Francisco Martín Zubieta (7')
0 - 3 Julián Decamps (35')
Pedro Caulers (40') 1 - 3
F.C. danupp Alineación oficial del equipo 'F.C. danupp' en el partido 1 - 3 Cerebros Club Alineación oficial del equipo 'Cerebros Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. danupp Alineación oficial del equipo 'F.C. danupp' en el partido 2 - 0 Cerebros Club Alineación oficial del equipo 'Cerebros Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. danupp

Goles Goles

  • 100 Minuto 40 (Gol de falta): Al minut 40, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Pedro Caulers anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Sergio Díaz Estévanez de danupp va intentar batre la porteria rival al minut 6 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Joel Lockwood i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a danupp, però el xut de Mario Medina Davila va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): danupp va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Guy Catteeuw va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Joel Lockwood va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Wigberg Giebner de danupp va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En Guy Catteeuw va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): danupp va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Pedro Caulers va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Cerebros Club

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Cerebros va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Marcos Fagoaga, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cerebros eren letals, i Francisco Martín Zubieta va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al 35 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Cerebros augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Julián Decamps es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cerebros va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Eduardo Moralejo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marcos Fagoaga. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Onésimo Aslaxas va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ricardo Chacón de Cerebros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.