Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

boktorense (1432391) - Ezriam Zayes (1419905) » 443244618: T41/J6/VI

Liga 443244618 Información oficial sobre el partido 443244618 en Hattrick

12.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / VI.904 (15222)

Cerebros Club Alineación oficial del equipo 'Cerebros Club' en el partido 2 - 2 Ezriam Zayes Alineación oficial del equipo 'Ezriam Zayes' en el partido
0 - 1 Karlos Pedroso Garro (2')
Haníbal Maderuelo (15') 1 - 1
1 - 2 Juan Ferrán González (36')
Jorge Carul (82') 2 - 2
Cerebros Club Alineación oficial del equipo 'Cerebros Club' en el partido 2 - 2 Ezriam Zayes Alineación oficial del equipo 'Ezriam Zayes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Cerebros Club Alineación oficial del equipo 'Cerebros Club' en el partido 1 - 5 Ezriam Zayes Alineación oficial del equipo 'Ezriam Zayes' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,6 % 0,3 % 93,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cerebros Club

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): Haníbal Maderuelo va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Cerebros, al minut 15. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Després de 82 minuts de partit, Jorge Carul igualava per Cerebros en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Jorge Carul va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cerebros se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Cerebros van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ricardo Chacón, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Cerebros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 86 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Eduardo Moralejo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cerebros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Albert Espigulé, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Cerebros per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 88, quan Feliks Hanszke va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Matías Salceda Caselas va estar a punt d'avançar els locals al minut 89 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Cerebros va fer una substitució al minut 33. Haníbal Maderuelo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Fernando Canal.

Ezriam Zayes

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Karlos Pedroso Garro que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Ezriam.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Ezriam van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Juan Ferrán González.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Pau Helguera quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Joel Lockwood, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Ezriam va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 87, quan Juan Ferrán González va quedar-se sol davant el porter Joel Lockwood, però aquest va poder aturar el xut.