Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Badalosers (989145) - A.S. Roma Italia (1583000) » 443244441: T41/J5/VI

Liga 443244441 Información oficial sobre el partido 443244441 en Hattrick

05.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 5 / VI.901 (15219)

SigurRos United Alineación oficial del equipo 'SigurRos United' en el partido 1 - 2 A.S. Roma Italia Alineación oficial del equipo 'A.S. Roma Italia' en el partido
0 - 1 Raúl Pérez de Ulloa (13')
Petros Charitonidis (25') 1 - 1
1 - 2 Magnus Schuy (88')
SigurRos United Alineación oficial del equipo 'SigurRos United' en el partido 1 - 2 A.S. Roma Italia Alineación oficial del equipo 'A.S. Roma Italia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SigurRos United Alineación oficial del equipo 'SigurRos United' en el partido 3 - 1 A.S. Roma Italia Alineación oficial del equipo 'A.S. Roma Italia' en el partido
Tiene mala suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SigurRos United

Goles Goles

  • 114 Minuto 25 (Gol de penalti): Després de 25 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Sigurros, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Petros Charitonidis de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alex Poulsen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Sigurros la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerard Masegur.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Alejandro Asensi ocupà el lloc d'en Per Hafstad al 79 minuts, dos minuts després que el jugador de Sigurros quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

A.S. Roma Italia

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): ASR va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 13. Raúl Pérez de Ulloa va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 88 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 88, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Magnus Schuy es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): ASR va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Julien Le Grand va desviar el xut final de Raúl Pérez de Ulloa després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Davy Van der Beken va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Malthe Sletskov de ASR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.