Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valladolid Warriors (491858) - PIRATAS NEGROS (988181) » 443242501: T41/J9/VI

Liga 443242501 Información oficial sobre el partido 443242501 en Hattrick

02.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / VI.866 (15184)

CabarcenoTeam Alineación oficial del equipo 'CabarcenoTeam' en el partido 3 - 0 PIRATAS NEGROS Alineación oficial del equipo 'PIRATAS NEGROS' en el partido
Georg Ständner (24') 1 - 0
Georg Ständner (26') 2 - 0
Peter Ove Raahauge (42') 3 - 0
CabarcenoTeam Alineación oficial del equipo 'CabarcenoTeam' en el partido 3 - 0 PIRATAS NEGROS Alineación oficial del equipo 'PIRATAS NEGROS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CabarcenoTeam Alineación oficial del equipo 'CabarcenoTeam' en el partido 2 - 0 PIRATAS NEGROS Alineación oficial del equipo 'PIRATAS NEGROS' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CabarcenoTeam

Goles Goles

  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ignacio Girart arribés a peus de Georg Ständner, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a CabarcenoTeam el 1 - 0.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, CabarcenoTeam va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Georg Ständner, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Peter Ove Raahauge, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a CabarcenoTeam.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jacob Querido va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Ignacio Girart, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Michael-Helmut Cranach va rematar alt.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Arkadiusz Świerzak al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ignacio Girart va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Era el minut 41 quan després d'una dura entrada, el jugador Hans Nederen de CabarcenoTeam s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 57 (Tirita): Passats 57 minuts de joc, en Krisztián Bertalan de CabarcenoTeam va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

PIRATAS NEGROS

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Damian Przerwa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de PIRATAS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de PIRATAS van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 39 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Gianfranco Vittoria, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del PIRATAS sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Bengt Broholt, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 67 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): PIRATAS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 82, però Bengt Broholt va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Damian Przerwa de PIRATAS va abandonar el terreny de joc després de 31 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Grzegorz Czernikowski va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 80 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 80 de partit, quan un jugador de PIRATAS, en Gianfranco Vittoria, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.