Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Aletico Pasaitarra (795244) - La Salle fcc (1366150) » 443241146: T41/J6/VI

Liga 443241146 Información oficial sobre el partido 443241146 en Hattrick

12.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / VI.842 (15160)

El Aletico Pasaitarra Alineación oficial del equipo 'El Aletico Pasaitarra' en el partido 0 - 3 Atletico Koh Chang Alineación oficial del equipo 'Atletico Koh Chang' en el partido
0 - 1 Santiago Granado (43')
0 - 2 Óscar Anido Hermida (57')
0 - 3 Nicolás Hipenza (68')
El Aletico Pasaitarra Alineación oficial del equipo 'El Aletico Pasaitarra' en el partido 0 - 3 Atletico Koh Chang Alineación oficial del equipo 'Atletico Koh Chang' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Aletico Pasaitarra Alineación oficial del equipo 'El Aletico Pasaitarra' en el partido 1 - 2 Atletico Koh Chang Alineación oficial del equipo 'Atletico Koh Chang' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Aletico Pasaitarra

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Pasaitarra va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Martín Rosillo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Armando Montero va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martín Rosillo.

Atletico Koh Chang

Goles Goles

  • 170 Minuto 43 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Santiago Granado al minut 43 va permetre a Atletico prendre avantatge per 0 - 1.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, Óscar Anido Hermida va augmentar l'avantatge de Atletico a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nicolás Hipenza, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Evaristo Gutiérrez-Solana quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Nicolás Hipenza. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Atletico van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Nicolás Hipenza des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Călin Nistor de Atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Ladislao Andrade, jugador de Atletico, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 44. Luis Somalo, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de Atletico Fernando Ruiz Llera va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Nicolás Hipenza va entrar en el seu lloc.