Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leonidas Ath (1458486) - FC Cacahuete (315153) » 443239838: T41/J1/VI

Liga 443239838 Información oficial sobre el partido 443239838 en Hattrick

07.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 1 / VI.819 (15137)

pierdes Alineación oficial del equipo 'pierdes' en el partido 0 - 2 FC Cacahuete Alineación oficial del equipo 'FC Cacahuete' en el partido
0 - 1 Mathias Choquart (39')
0 - 2 Carles Munill (89')
pierdes Alineación oficial del equipo 'pierdes' en el partido 0 - 2 FC Cacahuete Alineación oficial del equipo 'FC Cacahuete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pierdes Alineación oficial del equipo 'pierdes' en el partido 1 - 1 FC Cacahuete Alineación oficial del equipo 'FC Cacahuete' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,4 % 69,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pierdes

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del pierdes sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Francisco Manuel Iruela, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Julio García de pierdes va intentar batre la porteria rival al minut 87 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 el pierdes va posar setge sobre la defensa central visitant però en Virxilio Bangueses no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio García.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Després de 37 minuts jugats, Miguel Triana es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Virxilio Bangueses.

FC Cacahuete

Goles Goles

  • 187 Minuto 39 (Gol tiro lejano): Després de 39 minuts el Cacahuete, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Mathias Choquart sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 186 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Cacahuete. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Carles Munill va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Meinrad Schlochter va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 28. En Carles Munill va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 287 Minuto 52 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Cacahuete va deixar en bona posició a en Carles Munill per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 87 (Ocasión tiro lejano): Al minut 87 un refús amb el peu d'en Albert Bartrina va anar a parar als peus del Jindřich Hubený que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Passats 83 minuts de joc, en José María Casanova de Cacahuete va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.