Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trentapasses (1590192) - Caixaes T.S. (798104) » 443239039: T41/J11/VI

Liga 443239039 Información oficial sobre el partido 443239039 en Hattrick

16.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 11 / VI.804 (15122)

Oregon "Co" Alineación oficial del equipo 'Oregon "Co"' en el partido 4 - 0 UE Baldragues Alineación oficial del equipo 'UE Baldragues' en el partido
Kim Mæhlum (13') 1 - 0
Lulbukur Karteri (14') 2 - 0
Sérgio Antônio Portela (87') 3 - 0
Bruno Bönningstedt (88') 4 - 0
Oregon "Co" Alineación oficial del equipo 'Oregon "Co"' en el partido 4 - 0 UE Baldragues Alineación oficial del equipo 'UE Baldragues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Oregon "Co" Alineación oficial del equipo 'Oregon "Co"' en el partido 3 - 0 UE Baldragues Alineación oficial del equipo 'UE Baldragues' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oregon "Co"

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Kim Mæhlum, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del "Co" se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 13.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): Amb 14 minuts jugats, en Lulbukur Karteri va augmentar l'avantatge de "Co" a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gabriel Ribera Guzmán va treure un córner llarg cap al segon pal que en Sérgio Antônio Portela, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 0.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): "Co" va aconseguir el 4 - 0 quan Bruno Bönningstedt va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Yordan Gunev va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Gianrico Gruttadauria de "Co" gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabriel Ribera Guzmán de "Co" amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Limay Zorita Muñoz de "Co" va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Gabriel Ribera Guzmán de "Co" per doble groga al minut 89.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 79 de partit, quan un jugador de "Co", en Chokri Fareh, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 096 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): "Co" sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Yann Audoin no va poder acabar el partit.
  • 093 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): "Co" no podia fer cap canvi en Limay Zorita Muñoz va deixar el terreny de joc al minut 89 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

UE Baldragues

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pedro Llorente la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Baldragues havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Baldragues va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 89, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Edgardo Petrotto.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a César Caballón de Baldragues la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Thorleif Rosenberg va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Luděk Klimecký.