Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Sephirot (1417490) - Steelwood (994748) » 443238781: T41/J3/VI

Liga 443238781 Información oficial sobre el partido 443238781 en Hattrick

21.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / VI.800 (15118)

F.C. Sephirot Alineación oficial del equipo 'F.C. Sephirot' en el partido 2 - 0 Steelwood Alineación oficial del equipo 'Steelwood' en el partido
Jakob Thisted (37') 1 - 0
Ducu Ciocan (63') 2 - 0
F.C. Sephirot Alineación oficial del equipo 'F.C. Sephirot' en el partido 2 - 0 Steelwood Alineación oficial del equipo 'Steelwood' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Sephirot Alineación oficial del equipo 'F.C. Sephirot' en el partido 2 - 0 Steelwood Alineación oficial del equipo 'Steelwood' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Sephirot

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jakob Thisted ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Sephirot es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ducu Ciocan, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Sephirot.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Sephirot per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Adolfo Chiner va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jesús Homedes va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Jocimar Martinez del Sephirot ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Al minut 21, José López de Sephirot va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Steelwood

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Ivan Rangelov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Steelwood que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 32, el Steelwood estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Raül Reñé va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Steelwood va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ivan Rangelov va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Steelwood va fer una substitució al minut 28. Ulfo Teck va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ramon Muntanya.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 26 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Raül Reñé se sentia fresc com una rosa.
  • 306 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Alejandro Ochoa ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.